The use of ultrafiltration for increased efficiency in the production of yoghurt
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F17%3AN0000052" target="_blank" >RIV/26722861:_____/17:N0000052 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Užití ultrafiltrace pro zvýšení efektivnosti výroby jogurtů
Original language description
Byla využita tlaková membránová filtrace při zpracování různých druhů syrovátek s cílem získat koncentrát syrovátkových bílkovin, který byl pak použit jako náhrada části mléka pro zvýšení výtěžnosti výroby jogurtu a k zlepšení jeho funkčních vlastností.
Czech name
Užití ultrafiltrace pro zvýšení efektivnosti výroby jogurtů
Czech description
Byla využita tlaková membránová filtrace při zpracování různých druhů syrovátek s cílem získat koncentrát syrovátkových bílkovin, který byl pak použit jako náhrada části mléka pro zvýšení výtěžnosti výroby jogurtu a k zlepšení jeho funkčních vlastností.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1510341" target="_blank" >QJ1510341: New technologies and new food products with membrane processes</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů