Production technology of fermented coconut milk without the presence of animal origin substances
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F19%3AN0000030" target="_blank" >RIV/26722861:_____/19:N0000030 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Technologie výroby fermentovaného kokosového mléka bez přítomnosti látek živočišného původu
Original language description
Technologie je týká fermentovaného kokosového mléka bez přítomnosti látek živočišného původu. Kokosové mléko je nutričně významnou potravinou, obsahuje širokou škálu minerálních látek a mohou ho konzumovat lidé, kteří nemohou konzumovat kravské mléko, trpící laktózovou intolerancí nebo alergií na mléčnou bílkovinu. Fermentovaný produkt obsahuje prospěšné bakterie mléčného kvašení. Pro výrobu fermentovaného kokosového mléka byla použita startérová kultura vyrobená ze suroviny na bázi kokosového mléka bez obsahu látek živočišného původu.
Czech name
Technologie výroby fermentovaného kokosového mléka bez přítomnosti látek živočišného původu
Czech description
Technologie je týká fermentovaného kokosového mléka bez přítomnosti látek živočišného původu. Kokosové mléko je nutričně významnou potravinou, obsahuje širokou škálu minerálních látek a mohou ho konzumovat lidé, kteří nemohou konzumovat kravské mléko, trpící laktózovou intolerancí nebo alergií na mléčnou bílkovinu. Fermentovaný produkt obsahuje prospěšné bakterie mléčného kvašení. Pro výrobu fermentovaného kokosového mléka byla použita startérová kultura vyrobená ze suroviny na bázi kokosového mléka bez obsahu látek živočišného původu.
Classification
Type
Z<sub>tech</sub> - Verified technology
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
Koko Ml
Numerical identification
bez čísla smlouvy
Technical parameters
Výrobní technologie fermentovaného kokosového mléka obsahující recepturu, technologický postup, technologické schéma, ideový návrh linky a bilanční návrh výroby
Economical parameters
0,1% z netto obratu (nákupní cena maloobchodu po odečtení základních rabatů, slev, ročních bonusů, logistických nákladů a nákladů na podporu prodeje) fermentovaných výrobků z kokosového mléka od doby, kdy bude dosaženo roční výroby 3 tuny. Smlouva uzavřena na dobu 5 let.
Application category by cost
—
Owner IČO
26722861
Owner name
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Licence fee requirement
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
Web page
—