All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Production technology of fermented coconut milk without the presence of animal origin substances

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F19%3AN0000030" target="_blank" >RIV/26722861:_____/19:N0000030 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Technologie výroby fermentovaného kokosového mléka bez přítomnosti látek živočišného původu

  • Original language description

    Technologie je týká fermentovaného kokosového mléka bez přítomnosti látek živočišného původu. Kokosové mléko je nutričně významnou potravinou, obsahuje širokou škálu minerálních látek a mohou ho konzumovat lidé, kteří nemohou konzumovat kravské mléko, trpící laktózovou intolerancí nebo alergií na mléčnou bílkovinu. Fermentovaný produkt obsahuje prospěšné bakterie mléčného kvašení. Pro výrobu fermentovaného kokosového mléka byla použita startérová kultura vyrobená ze suroviny na bázi kokosového mléka bez obsahu látek živočišného původu.

  • Czech name

    Technologie výroby fermentovaného kokosového mléka bez přítomnosti látek živočišného původu

  • Czech description

    Technologie je týká fermentovaného kokosového mléka bez přítomnosti látek živočišného původu. Kokosové mléko je nutričně významnou potravinou, obsahuje širokou škálu minerálních látek a mohou ho konzumovat lidé, kteří nemohou konzumovat kravské mléko, trpící laktózovou intolerancí nebo alergií na mléčnou bílkovinu. Fermentovaný produkt obsahuje prospěšné bakterie mléčného kvašení. Pro výrobu fermentovaného kokosového mléka byla použita startérová kultura vyrobená ze suroviny na bázi kokosového mléka bez obsahu látek živočišného původu.

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    Koko Ml

  • Numerical identification

    bez čísla smlouvy

  • Technical parameters

    Výrobní technologie fermentovaného kokosového mléka obsahující recepturu, technologický postup, technologické schéma, ideový návrh linky a bilanční návrh výroby

  • Economical parameters

    0,1% z netto obratu (nákupní cena maloobchodu po odečtení základních rabatů, slev, ročních bonusů, logistických nákladů a nákladů na podporu prodeje) fermentovaných výrobků z kokosového mléka od doby, kdy bude dosaženo roční výroby 3 tuny. Smlouva uzavřena na dobu 5 let.

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    26722861

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Licence fee requirement

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Web page