All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Preparation of sourdoughs for various applications

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000057" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000057 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Příprava kvasových kultur pro různé aplikace

  • Original language description

    Ověřená technologie popisuje postup výběru kmenů bakterií mléčného kvašení a kvasinek pro přípravu kvásků pro různé aplikace v pekárenském průmyslu. Dále popisuje postup dlouhodobého uložení kmenů, postup jejich obnovy a přípravu různých druhů kvásků.

  • Czech name

    Příprava kvasových kultur pro různé aplikace

  • Czech description

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1910024" target="_blank" >QK1910024: Utilization of enzyme and probiotics potential of micro-organisms to develop new and improve the quality and durability of existing dairy and bakery products.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2023

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    QK1910024-V22

  • Numerical identification

    bez čísla smlouvy

  • Technical parameters

    Existence ověřené technologie je doložená statutárně podepsanou smlouvou mezi Výzkumným ústavem mlékárenským s.r.o. Praha (IČO: 26722861) a Zeelandia spol. s r.o. (IČO: 00510866) ze dne 14.11.2023. Zastoupená ing.Veronikou Wimmerovou, jednatelkou společnosti.

  • Economical parameters

    Za roky 2023-2028 předpoklad výroba 785 tun, obrat 23,55 mil. Kč.

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    26722861

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence

  • Licence fee requirement

    Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek

  • Web page