All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Preparation of methods for the fatty acids determination in natural cheeses

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F14%3A%230000744" target="_blank" >RIV/26788462:_____/14:#0000744 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Příprava metody pro stanovení mastných kyselin v přírodních sýrech

  • Original language description

    Práce popisuje stopování obsahu mastných kyselin v přírodních sýrech metodou plynové chromatografie. Škrobák, F. ? Nováková, Z.: Příprava metody pro stanovení mastných kyselin v přírodních sýrech. Odborné sdělení. Výzkum v chovu skotu, 2014, roč. 56, č.4, s. 34?40.

  • Czech name

    Příprava metody pro stanovení mastných kyselin v přírodních sýrech

  • Czech description

    Práce popisuje stopování obsahu mastných kyselin v přírodních sýrech metodou plynové chromatografie. Škrobák, F. ? Nováková, Z.: Příprava metody pro stanovení mastných kyselin v přírodních sýrech. Odborné sdělení. Výzkum v chovu skotu, 2014, roč. 56, č.4, s. 34?40.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    CB - Analytical chemistry, separation

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů