Preparation of methods for the fatty acids determination in natural cheeses
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F14%3A%230000744" target="_blank" >RIV/26788462:_____/14:#0000744 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Příprava metody pro stanovení mastných kyselin v přírodních sýrech
Original language description
Práce popisuje stopování obsahu mastných kyselin v přírodních sýrech metodou plynové chromatografie. Škrobák, F. ? Nováková, Z.: Příprava metody pro stanovení mastných kyselin v přírodních sýrech. Odborné sdělení. Výzkum v chovu skotu, 2014, roč. 56, č.4, s. 34?40.
Czech name
Příprava metody pro stanovení mastných kyselin v přírodních sýrech
Czech description
Práce popisuje stopování obsahu mastných kyselin v přírodních sýrech metodou plynové chromatografie. Škrobák, F. ? Nováková, Z.: Příprava metody pro stanovení mastných kyselin v přírodních sýrech. Odborné sdělení. Výzkum v chovu skotu, 2014, roč. 56, č.4, s. 34?40.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů