Innovation in farm processing of milk into cheese and fermented milk products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F22%3AN0000050" target="_blank" >RIV/26788462:_____/22:N0000050 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/2/bull_2_2022_67-68_zabrodska.pdf" target="_blank" >http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/2/bull_2_2022_67-68_zabrodska.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Inovace ve faremním zpracování mléka na sýry a kysané mléčné výrobky
Original language description
Dne 23. 2. 2022 jsme se zúčastnily semináře Inovace ve faremním zpracování mléka na sýry a kysané mléčné výrobky. Seminář se konal v Litomyšli v Hotelu zlatá hvězda. V první části semináře jsme s doktorkou Salákovou probírali právní předpisy ČR a EU v oblasti bezpečnosti potravin. Ve druhé části semináře jsme se zabývali výrobou sýrů, třetí část pojednávala o kysaných mléčných výrobcích. Článek popisuje celý průběh tohoto semináře.
Czech name
Inovace ve faremním zpracování mléka na sýry a kysané mléčné výrobky
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů