Sensoric evaluation of buffalo milk and it's products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F22%3AN0000054" target="_blank" >RIV/26788462:_____/22:N0000054 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/3/bull_3_2022_65-66_zabrodska.pdf" target="_blank" >http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/3/bull_3_2022_65-66_zabrodska.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorické hodnocení buvolího mléka a výrobků z něj
Original language description
Dne 24. 8. 2022 byl v Agrovýzkumu Rapotín uspořádán workshop na téma „Senzorické hodnocení buvolího mléka a výrobků z něj“. Workshopu se zúčastnilo jedenáct lidí z řad zemědělců. Workshop se skládal z teoretické a praktické části. V teoretické části se účastníci dozvěděli informace o buvolech s produkcí mléka, o buvolím mléce a o výrobcích z něj. v rámci praktické části měli účastníci možnost ochutnat čerstvé buvolí mléko, buvolí jogurt, čerstvý buvolí sýr, buvolí mozzarellu a buvolí burratu. Článek pojednává o průběhu celého workshopu.
Czech name
Senzorické hodnocení buvolího mléka a výrobků z něj
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů