Mechanical processing of soya - effective solution for local production
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F46504931%3A_____%2F19%3AN0000008" target="_blank" >RIV/46504931:_____/19:N0000008 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.naschov.cz/mechanicke-zpracovani-soji-efektivni-reseni-pro-male-a-stredni-kapacity/" target="_blank" >https://www.naschov.cz/mechanicke-zpracovani-soji-efektivni-reseni-pro-male-a-stredni-kapacity/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Článek: Mechanické zpracování sóji – efektivní řešení pro lokální produkci
Original language description
Odborný článek v časopise Krmivářství týkající se extruze a lisování s extruzí sóji.
Czech name
Článek: Mechanické zpracování sóji – efektivní řešení pro lokální produkci
Czech description
Odborný článek v časopise Krmivářství týkající se extruze a lisování s extruzí sóji.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
10700 - Other natural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TH02010552" target="_blank" >TH02010552: R & D extrusion line using steam to increase the efficiency of the extrusion process and for improving the nutritional and dietetic properties of the final product.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů