Verification of methods for determination of sedimentation value in wheat. A part of the final report of the project.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F46904841%3A_____%2F00%3A2_1_34" target="_blank" >RIV/46904841:_____/00:2_1_34 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Ověření metod stanovení sedimentační hodnoty pšenice. Součást závěrečné zprávy projektu.
Original language description
Metody SDS-sedimentace a Zelenyho testu (ve dvou modifikacích) poskytly velmi blízké výsledky. Vyšší expeditivnost SDS-testu je u Zelenyho testu vyvážena vyšší rozlišovací schopností kvality u jakostně blízkých materiálů. Připravenost k zavedení Zelenyhotestu do analytické praxe v ČR v souvislosti s přípravou vstupu ČR do EU. Prokázána vysoká kladná korelace zkoumaných postupů. Ověření metodik analýz. Ověřena možnost různých postupů přípravy meliva k analýzám.
Czech name
Ověření metod stanovení sedimentační hodnoty pšenice. Součást závěrečné zprávy projektu.
Czech description
—
Classification
Type
V<sub>x</sub> - Unclassified - Research report containing classified information
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006067" target="_blank" >EP0960006067: Research and evaluation of quality of food cereals )wheat, barley rye, oats).</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Number of pages
1
Place of publication
Kroměříž
Publisher/client name
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o.
Version
—