All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Quo Vadis, Czech Gastronomy?

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19520%2F11%3A%230001618" target="_blank" >RIV/47813059:19520/11:#0001618 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Quo Vadis, česká gastronomie?

  • Original language description

    Cílem příspěvku je stručný nástin problémů české gastronomie v kontextu celospolečenských změn. Uvedeny jsou vybrané statistické ukazatele o výkonech oboru ubytování, stravování. V další části je charakterizována úloha jednotlivých typů restauračních zařízení z pohledu klienta. Závěrečná část je věnována rozsáhlejšímu rozboru možností řešení některých problémů provozu restauračních zařízení s důrazem na nutnost rozšíření spotřebitelského povědomí o kvalitě nabízených jídel, zejména pak jídel tradiční české kuchyně. Výchova klientů k lepšímu vnímání práce personálu a individuální rozlišení kvality podávaných jídel povede k oboustranně prospěšnému žádoucímu posunu kvality poskytovaných restauračních služeb.

  • Czech name

    Quo Vadis, česká gastronomie?

  • Czech description

    Cílem příspěvku je stručný nástin problémů české gastronomie v kontextu celospolečenských změn. Uvedeny jsou vybrané statistické ukazatele o výkonech oboru ubytování, stravování. V další části je charakterizována úloha jednotlivých typů restauračních zařízení z pohledu klienta. Závěrečná část je věnována rozsáhlejšímu rozboru možností řešení některých problémů provozu restauračních zařízení s důrazem na nutnost rozšíření spotřebitelského povědomí o kvalitě nabízených jídel, zejména pak jídel tradiční české kuchyně. Výchova klientů k lepšímu vnímání práce personálu a individuální rozlišení kvality podávaných jídel povede k oboustranně prospěšnému žádoucímu posunu kvality poskytovaných restauračních služeb.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    AH - Economics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Regionální rozvoj a cestovní ruch

  • ISBN

    978-80-87035-44-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    9

  • Pages from-to

    198-206

  • Publisher name

    Vysoká škola polytechnická v Jihlavě

  • Place of publication

    Jihlava

  • Event location

    Jihlava

  • Event date

    Dec 1, 2011

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article