All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

THE REGIONAL GASTRONOMY AS AN INSTRUMENT OF TOURISM

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19520%2F13%3A%230002193" target="_blank" >RIV/47813059:19520/13:#0002193 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Regionální gastronomie jako nástroj cestovního ruchu

  • Original language description

    V posledních letech nabývá na významu a popularitě turismus, spojený s ochutnávkou tradičních produktů farmářů a kulinářských specialit v certifikovaných restauracích. Článek pojednává o problematice regionální gastronomie v České republice a s ní spojené turistice, za účelem poznávání regionální gastronomie. Vychází z realizovaného dotazníkového šetření mezi návštěvníky turistických regionů a zabývá se analýzou spokojenosti turistů s produkty místní gastronomie a službami v certifikovaných restauracích. Cílem příspěvku bylo poukázat na využití tradičního gastronomického potenciálu turistických regionů v cestovním ruchu.

  • Czech name

    Regionální gastronomie jako nástroj cestovního ruchu

  • Czech description

    V posledních letech nabývá na významu a popularitě turismus, spojený s ochutnávkou tradičních produktů farmářů a kulinářských specialit v certifikovaných restauracích. Článek pojednává o problematice regionální gastronomie v České republice a s ní spojené turistice, za účelem poznávání regionální gastronomie. Vychází z realizovaného dotazníkového šetření mezi návštěvníky turistických regionů a zabývá se analýzou spokojenosti turistů s produkty místní gastronomie a službami v certifikovaných restauracích. Cílem příspěvku bylo poukázat na využití tradičního gastronomického potenciálu turistických regionů v cestovním ruchu.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Acta academica karviniensa

  • ISSN

    1212-415X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    XIII

  • Issue of the periodical within the volume

    2

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    9

  • Pages from-to

    24-32

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database