All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Occurrence of bacteria genus Bacillus in raw milk, pasteurized milk and UHT milk.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F01%3A%230000019" target="_blank" >RIV/49608851:_____/01:#0000019 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Výskyt bakterií rodu Bacillus v syrovém, pasterovaném a UHT mléku.

  • Original language description

    Byly identifikovány izolované druhy rodu Bacillus bylo v syrovém mléce. Nejčetnější zastoupení měl B. licheniformis (68,1%) a B. cereus (21,1%), dále B. pumilus (2,9%), B. lentus (2,9%), B. subtilis (1,5%), B. weihenstephanensis (1,0%), ostatní (2,5%). Podobně v pasterovaném mléce i UHT mléku měl B. licheniformis 100%tní zastoupení, B. cereus 37,5% a B. subtilis 12,5%.

  • Czech name

    Výskyt bakterií rodu Bacillus v syrovém, pasterovaném a UHT mléku.

  • Czech description

    Byly identifikovány izolované druhy rodu Bacillus bylo v syrovém mléce. Nejčetnější zastoupení měl B. licheniformis (68,1%) a B. cereus (21,1%), dále B. pumilus (2,9%), B. lentus (2,9%), B. subtilis (1,5%), B. weihenstephanensis (1,0%), ostatní (2,5%). Podobně v pasterovaném mléce i UHT mléku měl B. licheniformis 100%tní zastoupení, B. cereus 37,5% a B. subtilis 12,5%.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    EE - Microbiology, virology

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/EP9058" target="_blank" >EP9058: Food pathogens (Bacillus strain) in milk, method for estimate and reduction of their passage into the foodstuff chain</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2001

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Náš chov

  • ISSN

    0027-8068

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    LXI

  • Issue of the periodical within the volume

    5

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    2

  • Pages from-to

    16-17

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database