Heat treatment of milk
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F05%3A03%3A_3807" target="_blank" >RIV/49608851:_____/05:03:_3807 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/16193296:_____/05:03:_3807
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Tepelné ošetrení mléka.
Original language description
Byly srovnány dva zpusoby tepleného ošetrení: pasterace (ohrev do 100 °C), kdy trvanlivost mléka je omezena na nekolik dnu a sterilace (ohrev nad l00 °C), kdy trvanlivost mléka je podle druhu záhrevu a zpusobu plnení nekolik týdnu až mesícu.
Czech name
Tepelné ošetrení mléka.
Czech description
Byly srovnány dva zpusoby tepleného ošetrení: pasterace (ohrev do 100 °C), kdy trvanlivost mléka je omezena na nekolik dnu a sterilace (ohrev nad l00 °C), kdy trvanlivost mléka je podle druhu záhrevu a zpusobu plnení nekolik týdnu až mesícu.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF4004" target="_blank" >QF4004: Development of the method for the determination of the origin of final milk products contamination by the foodborne-pathogens</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výzkum v chovu skotu
ISSN
0139-7265.
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2005
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
24-27
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—