All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Milk quality the main indicator at encashment - welfare and the ruminants health, raw milk quality, its nutritional health benefits and safety milk food chain.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F06%3A8P005667" target="_blank" >RIV/49608851:_____/06:8P005667 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/49608851:_____/06:#0000043

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Jakost mléka, hlavní ukazatel při zpeněžení ? welfare a zdravotní stav přežvýkavců, kvality syrového mléka, jeho nutričně zdravotní benefity a bezpečnost mléčného potravinového řetězce.

  • Original language description

    Příspěvek s odbornou prací je zaměřen na souhrn aktuální mlékařské problematiky s ohledem na mléko jako surovinu, potravinu, zdravotní stav krav a jejich metabolismus, welfare dojnic, kvalitu mléka a případné zdravotní přínosy pro spotřebitele

  • Czech name

    Jakost mléka, hlavní ukazatel při zpeněžení ? welfare a zdravotní stav přežvýkavců, kvality syrového mléka, jeho nutričně zdravotní benefity a bezpečnost mléčného potravinového řetězce.

  • Czech description

    Příspěvek s odbornou prací je zaměřen na souhrn aktuální mlékařské problematiky s ohledem na mléko jako surovinu, potravinu, zdravotní stav krav a jejich metabolismus, welfare dojnic, kvalitu mléka a případné zdravotní přínosy pro spotřebitele

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/1B44036" target="_blank" >1B44036: The increasing of the milk consumption by the study of impacts of the changed technologies in the milk production and impacts of health parameters of dairy cow herds on the nutritional quality and biological value of cow milk as foodstuff raw material</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Regulace trhu s mlékem v chovu skotu

  • ISBN

    80-903840-1-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    21

  • Pages from-to

    50-70

  • Publisher name

    Institut vzdělávání

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Hodkovice

  • Event date

    Nov 28, 2006

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article