All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The microbiology and shelf-life of carp fillets stored in different conditions.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F03%3A00004794" target="_blank" >RIV/60076658:12220/03:00004794 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60076658:12610/03:00005077

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    The microbiology and shelf-life of carp fillets stored in different conditions.

  • Original language description

    Byly studovány mikrobiologické a senzorické změny na filetech z kapra v rozdílných skladovacích podmínkách. Celkem bylo zkoumáno 80 balených a nebalených vzorků z čerstvě zabitých ryb. Vzorky byly skladovány při 3 a 15 oC. Během skladování byly sledoványmesofilní, psychrotrofní bakterie, enterokoky a zárodky Escherichia coli. Numerická stupnice o třech stupních (1-3) byla použita pro sensorickou analýzu. Vzorky byly hodnoceny podle vzhledu, textury, barvy a vůně. Počty mesofilních a psychrotrofních orgamismů dosáhly 109 cfu. g-1 and 106 cfu.g-1, když se skladovaly nebalené při 15 oC. Nižší počty zárodků byly nalezeny na balených vzorcích. Filety byly pro konzumenta nepřijatelné po 3 až 6 dnech skladování. Skladování při 3 oC je přijatelnější. Počty mesofilních a psychrotrofních zárodků dosáhly 1.8.109 a 5.6.108 cfu_g (nebalené vzorky) a 1.2.207 a 1.3.106 cfu/g (balené vzorky) po14 dnech skladování. Vzorky byly po 12 dnech pro konzumenta nepřijatelné. Počty coliformních bakterií a ente

  • Czech name

  • Czech description

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GL - Fishery

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/GA525%2F02%2F1077" target="_blank" >GA525/02/1077: Biogenic amines in selected foods</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2003

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Folia veterinaria

  • ISSN

    0015-5748

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    47

  • Issue of the periodical within the volume

    2

  • Country of publishing house

    SK - SLOVAKIA

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    74-79

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database