All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Unsaturated fatty acids in milk fat of Czech Pied cows

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F06%3A00007217" target="_blank" >RIV/60076658:12220/06:00007217 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Nenasycené mastné kyseliny v mléčném tuku dojnic českého strakatého skotu

  • Original language description

    Vzorky mléka byly odebrány od 39 dojnic českého strakatého plemene a plynovou chromatografií stanoveny obsahy nenasycených mastných kyselin v mléčném tuku. Bylo identifikováno celkem 18 nenasycených mastných kyselin, z nichž kvantitativně nejvíce zastoupené byly kyselina olejová - C18:1 (19,91 až 33,23 %), palmitolejová - C16:1 (1,30 až 3,05 %) a linolová - C18:2n6 (0,35 až 2,81 %). V roce 2004, kdy byly vzorky odebrány v letním období, byl obsah všech nenasycených mastných kyselin průkazně vyšší (34,56%) než v zimním období roku 2005 (30,16 %; P < 0,01).

  • Czech name

    Nenasycené mastné kyseliny v mléčném tuku dojnic českého strakatého skotu

  • Czech description

    Vzorky mléka byly odebrány od 39 dojnic českého strakatého plemene a plynovou chromatografií stanoveny obsahy nenasycených mastných kyselin v mléčném tuku. Bylo identifikováno celkem 18 nenasycených mastných kyselin, z nichž kvantitativně nejvíce zastoupené byly kyselina olejová - C18:1 (19,91 až 33,23 %), palmitolejová - C16:1 (1,30 až 3,05 %) a linolová - C18:2n6 (0,35 až 2,81 %). V roce 2004, kdy byly vzorky odebrány v letním období, byl obsah všech nenasycených mastných kyselin průkazně vyšší (34,56%) než v zimním období roku 2005 (30,16 %; P < 0,01).

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Agroregion 2006 : zvyšování konkurenceschopnosti v zemědělství. Sekce I, Zdraví a kvalita produkce zvířat - základ konkurenceschopnosti, Č.Budějovice

  • ISBN

    80-7040-869-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    109-112

  • Publisher name

    Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta

  • Place of publication

    České Budějovice

  • Event location

    České Budějovice

  • Event date

    Jan 1, 2006

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article