All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Determination of protein content in dry matter of potato tubers using photometric techniques

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F08%3A00012515" target="_blank" >RIV/60076658:12220/08:00012515 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Stanovení obsahu bílkovin v sušině hlíz brambor pomocí vybraných fotometrických technik

  • Original language description

    V uplatněné metodice byl popsán přesný pracovní postup stanovení čistých bílkovin v sušině hlíz brambor pomocí bicinchoninové kyseliny (tzv. metoda BCA). Metodika je určena pro zpracovatele brambor na škrob, neboť vzhledem k předpokládané izolaci bílkovin z hlízové vody, jenž vzniká jako vedlejší produkt při zpracování brambor, byl Českým škrobárenským svazem vysloven požadavek na znalost obsahu čistých bílkovin ve vstupní surovině.

  • Czech name

    Stanovení obsahu bílkovin v sušině hlíz brambor pomocí vybraných fotometrických technik

  • Czech description

    V uplatněné metodice byl popsán přesný pracovní postup stanovení čistých bílkovin v sušině hlíz brambor pomocí bicinchoninové kyseliny (tzv. metoda BCA). Metodika je určena pro zpracovatele brambor na škrob, neboť vzhledem k předpokládané izolaci bílkovin z hlízové vody, jenž vzniká jako vedlejší produkt při zpracování brambor, byl Českým škrobárenským svazem vysloven požadavek na znalost obsahu čistých bílkovin ve vstupní surovině.

Classification

  • Type

    N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body

  • CEP classification

    CE - Biochemistry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QF4030" target="_blank" >QF4030: Isolation of potato proteins from waste of potato starch industry and evaluation of agroecological effects on their quantitative and qualitative variability.</a><br>

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    metodika BCA analýzy

  • Regulation ID

  • Technical parameters

    41752/2007-15010

  • Economical parameters

    využití hlíz brambor jako bílkovinného zdroje

  • Certification body designation

    MZe ČR

  • Date of certification

  • Method of use

    C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů