All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

THE POSSIBILITIES OF INCREASING NATURAL ANTIOXIDANTS CONTENT IN MEAT PRODUCTS

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F17%3A43896682" target="_blank" >RIV/60076658:12220/17:43896682 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    MOŽNOSTI ZVYŠOVÁNÍ OBSAHU PŘÍRODNÍCH ANTIOXIDANTŮ V MASNÝCH VÝROBCÍCH

  • Original language description

    Během posledních let stoupá zájem o funkční potraviny kvůli obavám konzumentů o své zdraví. Vzhledem k tomu, že některé druhy masa nejsou z výživového hlediska zcela vhodné, narůstá snaha o vývoj masných výrobků obohacených různými látkami, které mají schopnost zvyšovat biologickou hodnotu. Tento článek stručně shrnuje možnosti zvyšování obsahu přírodních antioxidantů v masných výrobcích.

  • Czech name

    MOŽNOSTI ZVYŠOVÁNÍ OBSAHU PŘÍRODNÍCH ANTIOXIDANTŮ V MASNÝCH VÝROBCÍCH

  • Czech description

    Během posledních let stoupá zájem o funkční potraviny kvůli obavám konzumentů o své zdraví. Vzhledem k tomu, že některé druhy masa nejsou z výživového hlediska zcela vhodné, narůstá snaha o vývoj masných výrobků obohacených různými látkami, které mají schopnost zvyšovat biologickou hodnotu. Tento článek stručně shrnuje možnosti zvyšování obsahu přírodních antioxidantů v masných výrobcích.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1610324" target="_blank" >QJ1610324: The study of traditional and new crops as sources antioxidants and other healthful nutrients and their use in food production.</a><br>

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Hygiena Alimentorum XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality

  • ISBN

    978-80-8077-534-6

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    51-54

  • Publisher name

    Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach

  • Place of publication

    Košice

  • Event location

    Štrbské Pleso, SR

  • Event date

    May 17, 2017

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article