THE POSSIBILITIES OF INCREASING NATURAL ANTIOXIDANTS CONTENT IN MEAT PRODUCTS
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F17%3A43896682" target="_blank" >RIV/60076658:12220/17:43896682 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
MOŽNOSTI ZVYŠOVÁNÍ OBSAHU PŘÍRODNÍCH ANTIOXIDANTŮ V MASNÝCH VÝROBCÍCH
Original language description
Během posledních let stoupá zájem o funkční potraviny kvůli obavám konzumentů o své zdraví. Vzhledem k tomu, že některé druhy masa nejsou z výživového hlediska zcela vhodné, narůstá snaha o vývoj masných výrobků obohacených různými látkami, které mají schopnost zvyšovat biologickou hodnotu. Tento článek stručně shrnuje možnosti zvyšování obsahu přírodních antioxidantů v masných výrobcích.
Czech name
MOŽNOSTI ZVYŠOVÁNÍ OBSAHU PŘÍRODNÍCH ANTIOXIDANTŮ V MASNÝCH VÝROBCÍCH
Czech description
Během posledních let stoupá zájem o funkční potraviny kvůli obavám konzumentů o své zdraví. Vzhledem k tomu, že některé druhy masa nejsou z výživového hlediska zcela vhodné, narůstá snaha o vývoj masných výrobků obohacených různými látkami, které mají schopnost zvyšovat biologickou hodnotu. Tento článek stručně shrnuje možnosti zvyšování obsahu přírodních antioxidantů v masných výrobcích.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1610324" target="_blank" >QJ1610324: The study of traditional and new crops as sources antioxidants and other healthful nutrients and their use in food production.</a><br>
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Hygiena Alimentorum XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality
ISBN
978-80-8077-534-6
ISSN
—
e-ISSN
neuvedeno
Number of pages
4
Pages from-to
51-54
Publisher name
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Place of publication
Košice
Event location
Štrbské Pleso, SR
Event date
May 17, 2017
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—