Content of biogenic amines in common carp (Cyprinus carpio) meat.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F99%3A00000048" target="_blank" >RIV/60076658:12220/99:00000048 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Content of biogenic amines in common carp (Cyprinus carpio) meat.
Original language description
Vzorky kapřího masa byly ošetřeny přípravkem Purac v koncentracích 0, 2, 3 a 5%. Vzorky byly skladovány při teplotách 3, 15 a 25 0C až do senzoricky průkazného rozkladu. Z experimentů vy plývá, že negativní senzorické signály předcházejí tvorbě nadměrných či toxických koncentrací biogenních aminů. Výrazně pozitivně se projevoval účinek konzervantu Purac při 15 0C.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Aquaculture Europe 99, Trondheim ( Norway), No.27
ISBN
—
Number of pages of the result
2
Pages from-to
—
Number of pages of the book
—
Publisher name
European aquaculture society Oostende (Belgium)
Place of publication
Oostende ( Belgium)
UT code for WoS chapter
—