All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Level and developmental trends in starch content of potato varieties

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60109807%3A_____%2F07%3A8P001968" target="_blank" >RIV/60109807:_____/07:8P001968 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Úroveň a vývojové trendy obsahu škrobu odrůd bramboru

  • Original language description

    Úroveň a vývojové trendy obsahu škrobu odrůd bramboru byly zhodnoceny na základě analýzy kolekce genofondu odrůd Solanum tuberosum L. pocházejících z let 1952 - 1996 a porovnány se současnou úrovní obsahu škrobu pěstovaných odrůd. Obsah škrobu byl stanoven polarimetricky metodou podle Ewerse. Na základě tříletých průměrných obsahů škrobu byly odrůdy zařazeny do bonitačních stupňů.

  • Czech name

    Úroveň a vývojové trendy obsahu škrobu odrůd bramboru

  • Czech description

    Úroveň a vývojové trendy obsahu škrobu odrůd bramboru byly zhodnoceny na základě analýzy kolekce genofondu odrůd Solanum tuberosum L. pocházejících z let 1952 - 1996 a porovnány se současnou úrovní obsahu škrobu pěstovaných odrůd. Obsah škrobu byl stanoven polarimetricky metodou podle Ewerse. Na základě tříletých průměrných obsahů škrobu byly odrůdy zařazeny do bonitačních stupňů.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GE - Plant cultivation

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/1G57056" target="_blank" >1G57056: Selections of cereals and potatoes cultivars and specification of growth suitable conditions for non-food starch production</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů