Variability and heritability of tocol content in spring barley grain
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F00%3A%230000107" target="_blank" >RIV/60193697:_____/00:#0000107 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Variability and heritability of tocol content in spring barley grain
Original language description
The content of vitamin E and its isomers was determined in grain of the F2 generation of spring barley hybrids and the respective parental forms. The hybrids and parents were a statistically significant source of variability of the content of all isomersand vitamin E (expressed in the mg alfa-tocopherol equivalent).
Czech name
Variabilita a dědivost obsahu tokolů v zrnu ječmene jarního
Czech description
Obsah vitamínu E a jeho isomerů byl stanoven v zrnu F2 generace ječmene jarního a v rodičovských liniích. Kříženci a rodiče byli statisticky průkaznými zdroji variability obsahu všech isomerů i vitamínu E (vyjádřeného jako ekvivalent mg alfa-tokoferol).
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006067" target="_blank" >EP0960006067: Research and evaluation of quality of food cereals )wheat, barley rye, oats).</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Vortäge für Pflanzenzüchtung
ISSN
0723-7812
e-ISSN
—
Volume of the periodical
47
Issue of the periodical within the volume
24
Country of publishing house
DE - GERMANY
Number of pages
1
Pages from-to
24
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—