Homogeneity ? the principal requirement of the malting barley buyers
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F06%3A%230000206" target="_blank" >RIV/60193697:_____/06:#0000206 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60193697:_____/06:#0000336
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Homogenita - hlavní požadavek odběratelů sladovnického ječmene
Original language description
Homogenita zna ječmene je mírou uniformity zrn v dané partii. Je důležitá z hlediska sladování a následně vaření piva. Její význam stoupá se snahou sladoven vyrábět velké homogenní partie sladu.
Czech name
Homogenita - hlavní požadavek odběratelů sladovnického ječmene
Czech description
Homogenita zna ječmene je mírou uniformity zrn v dané partii. Je důležitá z hlediska sladování a následně vaření piva. Její význam stoupá se snahou sladoven vyrábět velké homogenní partie sladu.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Úroda
ISSN
0139-6013
e-ISSN
—
Volume of the periodical
54
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
1-3
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—