What raw material for malt?
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F97%3A%230000245" target="_blank" >RIV/60193697:_____/97:#0000245 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jakou surovinu na slad?
Original language description
Moderní automatizované velkokapacitní sladovny musejí vyrábět velké homogenní partie sladu. Homogenita vstupní suroviny, tj. ječmene, je jedním z nejdůležitějších znaků ovlivňujících kvalitu vyrobeného sladu a následně i ekonomiku výroby piva.
Czech name
Jakou surovinu na slad?
Czech description
Moderní automatizované velkokapacitní sladovny musejí vyrábět velké homogenní partie sladu. Homogenita vstupní suroviny, tj. ječmene, je jedním z nejdůležitějších znaků ovlivňujících kvalitu vyrobeného sladu a následně i ekonomiku výroby piva.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006067" target="_blank" >EP0960006067: Research and evaluation of quality of food cereals )wheat, barley rye, oats).</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1997
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Zemědělec - Speciální příloha k pěstování, sklizni a zpracování sladovnického ječmene
ISSN
1211-3816
e-ISSN
—
Volume of the periodical
—
Issue of the periodical within the volume
—
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
15
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—