All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

New criteria of evaluation of malting barley and malt

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F97%3A%230000243" target="_blank" >RIV/60193697:_____/97:#0000243 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Nová kritéria hodnocení sladovnického ječmene a sladu

  • Original language description

    S ohledem na současné potřeby sladařského průmyslu již nestačí stanovení základních technologických parametrů. Podstatné je jak rychle a jakým způsobem probíhají rozkladné procesy a změny uvnitř endospermu zrna. Modifikace sladu vyjadřuje úroveň jeho rozluštění, tj. hloubku rozkladných procesů. Homogenita vyjadřuje vyrovnanost rozluštění v partii obilek. Stanovení homogenita a modifikace objektivně informuje o stavu endospermu po sladování.

  • Czech name

    Nová kritéria hodnocení sladovnického ječmene a sladu

  • Czech description

    S ohledem na současné potřeby sladařského průmyslu již nestačí stanovení základních technologických parametrů. Podstatné je jak rychle a jakým způsobem probíhají rozkladné procesy a změny uvnitř endospermu zrna. Modifikace sladu vyjadřuje úroveň jeho rozluštění, tj. hloubku rozkladných procesů. Homogenita vyjadřuje vyrovnanost rozluštění v partii obilek. Stanovení homogenita a modifikace objektivně informuje o stavu endospermu po sladování.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/EP0960006067" target="_blank" >EP0960006067: Research and evaluation of quality of food cereals )wheat, barley rye, oats).</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    1997

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Nové pohledy na jakost produktů rostlinného původu

  • ISBN

    80-902436-0-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    100-104

  • Publisher name

    VÚ pícninářský

  • Place of publication

    Troubsko

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Oct 22, 1997

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article