All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Role of Carbon Dioxide and Ethylene During Malting Process

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F06%3A%230000326" target="_blank" >RIV/60193697:_____/06:#0000326 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/62156489:43210/06:00103946

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Význam oxidu uhličitého a ethylenu v procesu sladování

  • Original language description

    V laboratorních podmínkách bylo sledováno klíčení obilek odrůdy Jersey a Tolar. Vzorky byly máčeny tak, aby obsahovaly po 72 h celkem 45% obsahu vody, celková délka máčení qa klíčení byly 6 dnů. Vzorky byly uzavřeny ve skleněných láhvích, před další nezbytnou manipulací bylo vždy odebráno 2 ml mezizrnného plynu. Složení plynu bylo cíleně ovlivňováno sorbenty CO2 a ethylenu a tak dosáhnout provozních podmínek sladování bez nebo s větráním. Po skončení klíčení byly vzorky odhvozděny a stanovena homogenitaa modifikace sladu. Výsledky byly statisticky vyhodnoveny.

  • Czech name

    Význam oxidu uhličitého a ethylenu v procesu sladování

  • Czech description

    V laboratorních podmínkách bylo sledováno klíčení obilek odrůdy Jersey a Tolar. Vzorky byly máčeny tak, aby obsahovaly po 72 h celkem 45% obsahu vody, celková délka máčení qa klíčení byly 6 dnů. Vzorky byly uzavřeny ve skleněných láhvích, před další nezbytnou manipulací bylo vždy odebráno 2 ml mezizrnného plynu. Složení plynu bylo cíleně ovlivňováno sorbenty CO2 a ethylenu a tak dosáhnout provozních podmínek sladování bez nebo s větráním. Po skončení klíčení byly vzorky odhvozděny a stanovena homogenitaa modifikace sladu. Výsledky byly statisticky vyhodnoveny.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    ED - Physiology

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Research Centre for Study of Extract Compounds of Barley and Hop</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Kvasný průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    52

  • Issue of the periodical within the volume

    11-12

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    349-352

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database