All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The effect of the individual defects of barley grains on malt quality

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000056" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000056 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv jednotlivých chyb zrna ječmene na kvalitu sladu

  • Original language description

    Přednáška - Vady a poškození zrna ječmene mohou výrazným způsobem ovlivnit kvalitu sladu a následně i kvalitu finálního výrobku. Podle úrovně poškození se rozlišují dvě skupiny vad. Vady a poškození zrn, které nebrání zrnu vyklíčit. Zrna v této skupině ovlivní úroveň homogenity rozluštění. Zrna s vadami a poškozeními způsobujícími neschopnost zrna vyklíčit patří do druhé skupiny. Tato zrna olivňují především úroveň cytolytického rozluštění, mohou být i příčinou gushingu piva. Trénink Vplyv jednotlivých chýb zrna jačmeňa na kvalitu sladu. Heineken Slovensko Sladovne, a.s. 31.5.2018 Hurbanovo.

  • Czech name

    Vliv jednotlivých chyb zrna ječmene na kvalitu sladu

  • Czech description

    Přednáška - Vady a poškození zrna ječmene mohou výrazným způsobem ovlivnit kvalitu sladu a následně i kvalitu finálního výrobku. Podle úrovně poškození se rozlišují dvě skupiny vad. Vady a poškození zrn, které nebrání zrnu vyklíčit. Zrna v této skupině ovlivní úroveň homogenity rozluštění. Zrna s vadami a poškozeními způsobujícími neschopnost zrna vyklíčit patří do druhé skupiny. Tato zrna olivňují především úroveň cytolytického rozluštění, mohou být i příčinou gushingu piva. Trénink Vplyv jednotlivých chýb zrna jačmeňa na kvalitu sladu. Heineken Slovensko Sladovne, a.s. 31.5.2018 Hurbanovo.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů