The effect of the individual defects of barley grains on malt quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000056" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000056 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv jednotlivých chyb zrna ječmene na kvalitu sladu
Original language description
Přednáška - Vady a poškození zrna ječmene mohou výrazným způsobem ovlivnit kvalitu sladu a následně i kvalitu finálního výrobku. Podle úrovně poškození se rozlišují dvě skupiny vad. Vady a poškození zrn, které nebrání zrnu vyklíčit. Zrna v této skupině ovlivní úroveň homogenity rozluštění. Zrna s vadami a poškozeními způsobujícími neschopnost zrna vyklíčit patří do druhé skupiny. Tato zrna olivňují především úroveň cytolytického rozluštění, mohou být i příčinou gushingu piva. Trénink Vplyv jednotlivých chýb zrna jačmeňa na kvalitu sladu. Heineken Slovensko Sladovne, a.s. 31.5.2018 Hurbanovo.
Czech name
Vliv jednotlivých chyb zrna ječmene na kvalitu sladu
Czech description
Přednáška - Vady a poškození zrna ječmene mohou výrazným způsobem ovlivnit kvalitu sladu a následně i kvalitu finálního výrobku. Podle úrovně poškození se rozlišují dvě skupiny vad. Vady a poškození zrn, které nebrání zrnu vyklíčit. Zrna v této skupině ovlivní úroveň homogenity rozluštění. Zrna s vadami a poškozeními způsobujícími neschopnost zrna vyklíčit patří do druhé skupiny. Tato zrna olivňují především úroveň cytolytického rozluštění, mohou být i příčinou gushingu piva. Trénink Vplyv jednotlivých chýb zrna jačmeňa na kvalitu sladu. Heineken Slovensko Sladovne, a.s. 31.5.2018 Hurbanovo.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů