All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Contaminants in Czech beer: origin, health risk, hygiene limits, methods of determination and log-term monitoring

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000061" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000061 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Cizorodé látky v českém pivu: Původ, zdravotní rizika, hygienické limity, metody stanovení a dlouhodobý monitoring jejich výskytu

  • Original language description

    Zdravotní nezávadnost piva je stále diskutovaným tématem. V České republice existuje dobře propracovaný systém kontroly obsahu potenciálních kontaminant piva, které se pravidelně účastní řada velkých a středních pivovarů. Tato studie shrnuje pětileté výsledky a doplňuje je o původ, zdravotní rizika a hygienické limity kontrolovaných cizorodých látek a bakterií. Ze studie vyplývá, že zdravotní nezávadnost piv v České republice je na velmi dobré úrovni, což úzce souvisí s vysokou mírou hygienického stavu kontrolovaných provozů.

  • Czech name

    Cizorodé látky v českém pivu: Původ, zdravotní rizika, hygienické limity, metody stanovení a dlouhodobý monitoring jejich výskytu

  • Czech description

    Zdravotní nezávadnost piva je stále diskutovaným tématem. V České republice existuje dobře propracovaný systém kontroly obsahu potenciálních kontaminant piva, které se pravidelně účastní řada velkých a středních pivovarů. Tato studie shrnuje pětileté výsledky a doplňuje je o původ, zdravotní rizika a hygienické limity kontrolovaných cizorodých látek a bakterií. Ze studie vyplývá, že zdravotní nezávadnost piv v České republice je na velmi dobré úrovni, což úzce souvisí s vysokou mírou hygienického stavu kontrolovaných provozů.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    10406 - Analytical chemistry

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Sensory Research Centre in Prague and Brewhouse for research and development - sustainability and development</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    KVASNÝ

  • ISSN

    2571-3868

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    1

  • Issue of the periodical within the volume

    2

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    10

  • Pages from-to

    30-39

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database