All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Quality of barley from harvest 2019

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000106" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000106 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Kvalita ječmene ze sklizně 2019

  • Original language description

    Množství sklizeného jarního ječmene se bude pohybovat do 1,1 mil. tun. Zrno ječmene má nízké hodnoty přepadu na sítě 2,5 mm. Průměrný obsah dusíkatých látek je příznivý s poměrně širokým rozsahem hodnot od 8,5 % do 15,1 %. Příznivý je nízký obsah zrnových příměsí sladařsky nevyužitelných a částečně sladařsky využitelných. U zrnových příměsí sladařsky nevyužitelných tvoří největší podíl zlomky zrn a u zrnových příměsí částečně sladařsky využitelných připadá největší podíl na zrna se zahnědlou špičkou a zrna bez pluchy. Přednáška: Kvalita ječmene ze sklizně 2019. Se Selgenem do Hanáckých Benátek, Litovel, 14. 11. 2019.

  • Czech name

    Kvalita ječmene ze sklizně 2019

  • Czech description

    Množství sklizeného jarního ječmene se bude pohybovat do 1,1 mil. tun. Zrno ječmene má nízké hodnoty přepadu na sítě 2,5 mm. Průměrný obsah dusíkatých látek je příznivý s poměrně širokým rozsahem hodnot od 8,5 % do 15,1 %. Příznivý je nízký obsah zrnových příměsí sladařsky nevyužitelných a částečně sladařsky využitelných. U zrnových příměsí sladařsky nevyužitelných tvoří největší podíl zlomky zrn a u zrnových příměsí částečně sladařsky využitelných připadá největší podíl na zrna se zahnědlou špičkou a zrna bez pluchy. Přednáška: Kvalita ječmene ze sklizně 2019. Se Selgenem do Hanáckých Benátek, Litovel, 14. 11. 2019.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů