Microbiology of brewing - acetic acid bacteria and cultivation methods for their detection
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000111" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000111 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mikrobiologie pivovarské výroby - octové bakterie a kultivační metody pro jejich detekci
Original language description
Příspěvek navazuje na rešeršní článek „Mikrobiologie pivovarské výroby – octové bakterie“ (Brožová et al., Kvasný, 1(3): 6–9, 2019). Sledován byl růst 6ti kmenů bakterií rodů Acetobacter, Gluconobacter a Gluconacetobacter na půdách doporučovaných pro záchyt octových bakterií (Carrovo a Frateurovo médium a GYC agar) s cílem vyhodnotit jejich spolehlivost a praktickou využitelnost v pivovarské laboratoři.
Czech name
Mikrobiologie pivovarské výroby - octové bakterie a kultivační metody pro jejich detekci
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
10606 - Microbiology
Result continuities
Project
<a href="/en/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Sensory Research Centre in Prague and Brewhouse for research and development - sustainability and development</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
KVASNÝ
ISSN
2571-3868
e-ISSN
—
Volume of the periodical
3
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
6-9
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—