Model approach to valuation competition-possibility of meat and meat produce
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F99%3A00001016" target="_blank" >RIV/60460709:41110/99:00001016 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Modelové přístupy hodnocení konkurenceschopnosti masa a masných výrobků
Original language description
Kapitola se zabývá výrobkovou konkurenceschopností na příkladu masa a masných výrobků
Czech name
Modelové přístupy hodnocení konkurenceschopnosti masa a masných výrobků
Czech description
—
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GA - Agricultural economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Vybrané aspekty konkurenceschopnosti agrárního sektoru
ISBN
80-213-0575-4
Number of pages of the result
3
Pages from-to
—
Number of pages of the book
—
Publisher name
MŠMT
Place of publication
PEF ČZU Praha
UT code for WoS chapter
—