The Values of Milk Fat and Protein in Human Diet
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F01%3A00002950" target="_blank" >RIV/60460709:41210/01:00002950 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Význam mléčného tuku a bílkovin ve výživě lidí
Original language description
Článek pojednává o OMEGA-3 mastných kyselinách v mléčném tuku a o jejich hypocholesterolemickém ovlivnění výživy lidí. Nízká koncentrace atherogenních lipoproteinů v krevní plazmě (LDLs). Požadavky na aminokyseliny v dětské kojenecké výživě. Esenciální asemiesenciální aminokyseliny ve výživě lidí. Nízkotučné mléčné produkty 2-4x v denní stravě.
Czech name
Význam mléčného tuku a bílkovin ve výživě lidí
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník referátů z mezinárodní konference "Den mléka 2001"
ISBN
80-213-0763-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
74-76
Publisher name
KCHSM, ČZS AF ČZU Praha a ISV Praha
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2001
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—