Milling and baking quality of the non-traditional kinds of wheats
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003710" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00003710 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mlynářská a pekařská jakost netradičních druhů pšenic
Original language description
Obsah N-látek, mokrého lepku a popela byly vyšší u netradičních druhů pšenic ve srovnání s kontrolou - pšenicí obecnou. Kvalita lepku hodnocená SDS-testem byla nižší stejně jako reologické hodnocení.
Czech name
Mlynářská a pekařská jakost netradičních druhů pšenic
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Agromagazín
ISSN
1214-0643
e-ISSN
—
Volume of the periodical
3
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
30-31
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—