All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Final report on result: methods of determination of "washability" gluten-index and content of wet gluten in wheat flour

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F99%3A1_2_587" target="_blank" >RIV/60461373:_____/99:1_2_587 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Závěrečná zpráva o výsledku : Metoda na stanovení "vypíratelnosti", gluten-indexu a obsahu mokrého lepku v pšeničné mouce.

  • Original language description

    Byla vypracována modifikace standardní pekařské metody ICC 155, AACC 38-12, využívající přístroje Glutomatic, která co nejvíce simuluje principy Martinova procesu výroby pšeničného škrobu. Metoda byla validována, byl vypracován standardní operační postup. Metoda je určena výrobcům pšeničného škrobu pro hodnocení technologické jakosti nakupovaných pšeničných mouk. Dále je využitelná v mlýnském průmyslu při výrobě mouk nabízených ke zpracování ve škrobárnách a u pěstitelů obilovin k hodnocení pšeničných odrůd určených pro škrobárenské zpracování. Jde o původní metodu vypracovanou v rámci řešení projektu, která nebyla dosud v praxi využívána.

  • Czech name

    Závěrečná zpráva o výsledku : Metoda na stanovení "vypíratelnosti", gluten-indexu a obsahu mokrého lepku v pšeničné mouce.

  • Czech description

Classification

  • Type

    V<sub>x</sub> - Unclassified - Research report containing classified information

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/EP7203" target="_blank" >EP7203: A technological quality of wheat flavours as an important condition for a development and a modernisation of wheat starch production in ČR</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    1999

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Number of pages

    33

  • Place of publication

    Praha 6

  • Publisher/client name

    Ministerstvo zemědělství

  • Version