Traditional Turkish products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F12%3A57542" target="_blank" >RIV/60460709:41210/12:57542 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Tradiční turecké mléčné výrobky
Original language description
Mezi tradiční turecké mléčné výrobky patří jogurt, ayran, kefír, různé druhy sýrů, máslo, přepuštěné máslo, zmrzlina a řada dalších mléčných dezertů. Článek se zabývá technologií jejich výroby a složením z hlediska jejich chemické a mikrobiologické kvality.
Czech name
Tradiční turecké mléčné výrobky
Czech description
Mezi tradiční turecké mléčné výrobky patří jogurt, ayran, kefír, různé druhy sýrů, máslo, přepuštěné máslo, zmrzlina a řada dalších mléčných dezertů. Článek se zabývá technologií jejich výroby a složením z hlediska jejich chemické a mikrobiologické kvality.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Mlékařské listy - Zpravodaj
ISSN
1212-950X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
23
Issue of the periodical within the volume
134
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
15-19
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—