Microbiological quality of milk and milk products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F19%3A43915510" target="_blank" >RIV/62156489:43210/19:43915510 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny" target="_blank" >http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků
Original language description
Produkce mléka a jeho zpracování na mléčné výrobky mají na našem území bohatou a dlouhou historii. V České republice dominuje produkce kravského mléka, které se zpracovává na celou řadu výrobků, a to jak velkými či menšími průmyslovými výrobci, tak přímo na produkčních farmách. Nedílnou součástí této tradice je produkce a zpracování kozího a ovčího mléka i když je v porovnání s mlékem kravským minimální. Produkce mléčných výrobků z kozího a ovčího mléka prochází svou renesancí, lví podíl na tom mají především menší farmáři, kteří přímo na farmách zpracovávají vlastní vyprodukované mléko.
Czech name
Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků
Czech description
Produkce mléka a jeho zpracování na mléčné výrobky mají na našem území bohatou a dlouhou historii. V České republice dominuje produkce kravského mléka, které se zpracovává na celou řadu výrobků, a to jak velkými či menšími průmyslovými výrobci, tak přímo na produkčních farmách. Nedílnou součástí této tradice je produkce a zpracování kozího a ovčího mléka i když je v porovnání s mlékem kravským minimální. Produkce mléčných výrobků z kozího a ovčího mléka prochází svou renesancí, lví podíl na tom mají především menší farmáři, kteří přímo na farmách zpracovávají vlastní vyprodukované mléko.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
10606 - Microbiology
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník XLV. konference o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
978-80-7509-653-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
20
Pages from-to
119-138
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Mar 6, 2019
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—