All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Analysis of Resultsof Integrated Pollution Prevention and Control in Breweries and Malt Industry Facilities and the Proposal of BREF and BAT Technologies

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41310%2F14%3A65128" target="_blank" >RIV/60460709:41310/14:65128 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Analýza výsledků integrované prevence a omezování znečištění v zařízeních pivovarů a sladoven na návrh BREF a BAT technologií

  • Original language description

    Je uvedena metodika a popsány výsledky zpracování žádosti o integrované povolení a následných rozhodnutí příslušných krajských úřadů pro zařízení pivovarsko-sladařského oboru. Na základě těchto podkladů nyl navržen dokument (BREF)k nejlepším dostupným technikám tohoto oboru. Vedle hodnot zdrojů emisí s jejich limitů je uvedena spotřeba tepelné a elektrické energie pro výrobu sladu a piva a také proveden propočet celkové spotřebované energie na jednotku produkce, podobně byla zhodnocena i spotřeba voda jako základ pro posuzování BAT shodných technologií.

  • Czech name

    Analýza výsledků integrované prevence a omezování znečištění v zařízeních pivovarů a sladoven na návrh BREF a BAT technologií

  • Czech description

    Je uvedena metodika a popsány výsledky zpracování žádosti o integrované povolení a následných rozhodnutí příslušných krajských úřadů pro zařízení pivovarsko-sladařského oboru. Na základě těchto podkladů nyl navržen dokument (BREF)k nejlepším dostupným technikám tohoto oboru. Vedle hodnot zdrojů emisí s jejich limitů je uvedena spotřeba tepelné a elektrické energie pro výrobu sladu a piva a také proveden propočet celkové spotřebované energie na jednotku produkce, podobně byla zhodnocena i spotřeba voda jako základ pro posuzování BAT shodných technologií.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Kvasný průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    60

  • Issue of the periodical within the volume

    3

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    52-56

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database