Influence of high pressure on microbial population and quality of germinated pea.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004789" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004789 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv vysokého tlaku na mikrobiální populaci i kvalitu naklíčeného hrachu
Original language description
Byl studován vliv vysokého tlaku (400 - 600 MPa) na mikrobiální populaci a obsah a-galaktosidů naklíčeného hrachu. Obsah mikrobů i a-galaktosidů v naklíčeném hrachu skladovaném 21 dní byl velmi nízký.
Czech name
Vliv vysokého tlaku na mikrobiální populaci i kvalitu naklíčeného hrachu
Czech description
—
Classification
Type
V<sub>x</sub> - Unclassified - Research report containing classified information
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Number of pages
29
Place of publication
Praha
Publisher/client name
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
Version
—