All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Influence of high pressure on microbial population and quality of germinated pea.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004789" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004789 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv vysokého tlaku na mikrobiální populaci i kvalitu naklíčeného hrachu

  • Original language description

    Byl studován vliv vysokého tlaku (400 - 600 MPa) na mikrobiální populaci a obsah a-galaktosidů naklíčeného hrachu. Obsah mikrobů i a-galaktosidů v naklíčeném hrachu skladovaném 21 dní byl velmi nízký.

  • Czech name

    Vliv vysokého tlaku na mikrobiální populaci i kvalitu naklíčeného hrachu

  • Czech description

Classification

  • Type

    V<sub>x</sub> - Unclassified - Research report containing classified information

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2001

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Number of pages

    29

  • Place of publication

    Praha

  • Publisher/client name

    Výzkumný ústav potravinářského průmyslu

  • Version