Influence of Brining Condition on Yield of Dutch-type Cheese
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004823" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004823 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv podmínek solení na výtěžnost výroby sýrů holandského typu
Original language description
Byla sledována výtěžnost výroby sýrů Eidamský blok při 5 různých podmínkách solení (kncentrace NaCl 16-18,5%hm, teplota 10,5-16°C). Při současném zvýšení koncentrace NaCl a snížení teploty solení byly zjištěny srovnatelné ztráty hmotnosti sýrů. Při zvýšení koncentrace NaCl o 2,5% společně se zvýšením teploty solení o 6°C došlo k poklesu výtěžnosti průměrně o 0,2 kg sýrů na 100 kg mléka.
Czech name
Vliv podmínek solení na výtěžnost výroby sýrů holandského typu
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Hygiena Alimentorum XII, - zborník prednášok a posterov
ISBN
80-88985-39-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
99-103
Publisher name
ŠVS Slovenskej republiky Bratislava
Place of publication
Košice
Event location
Štrbské Pleso
Event date
Jan 1, 2001
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—