Milling wheat quality and form of laboratory testing
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008408" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008408 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mlynářská jakost potravinářské pšenice a postup laboratorního stanovení
Original language description
Laboratorní mlýn CD1 auto Chopin byl použit pro vypracování metody laboratorního zámelu pšenice včetně způsobu standardní přípravy zrna před mletím. Metoda byla ověřena na 4 vzorcích komerční pšenice různé mlynářské kvality. Stejným postupem byl provedenlaboratorní zámel 10odrůd pšenice ze sklizně 2003. Opakovatelnost zkoušky prokázala průkazné rozdíly mlynářských znaků jednotlivých vzorků pšenice, zejména výtěžnost mouk a dle Mohse
Czech name
Mlynářská jakost potravinářské pšenice a postup laboratorního stanovení
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
QUALIMA 2001 - Sborník semináře
ISBN
1213-5380
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
150
Pages from-to
13-16
Publisher name
MEZOS a.s.
Place of publication
Hradec Králové
Event location
Hradec Králové
Event date
May 26, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—