All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Features of wheat fine flour -changes by crop and place wheat production

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00016470" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00016470 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vlastnosti pšeničné mouky světlé - změny vlivem lokality a ročníku pěstování pšenice

  • Original language description

    Vliv lokality pěstování potravinářské pšenice v oblasti středních Čech byl sledován na souborech vzorků, odebíraných při dodávce do průmyslového mlýna v létech 2004-2005. Laboratorně vyrobená mouka na mlýně Chopin CD 1 byla hodnocena analytickými a reologickými znaky a pokusným pečením. Také charakteristiky standardně připraveného těsta byly popsány třemi simulovanými fázemi fermentace. Pomocí analýzy rozptylu (Tukeyův test) byl popsán vliv lokality a ročníku pěstování na sledované znaky jakosti mouky,těsta a pečiva. Ze třech sledovaných míst pěstování byla potvrzena oblast, kde bez ohledu na vliv klimatických podmínek ročníku byly hlavní technologické znaky podprůměrné.

  • Czech name

    Vlastnosti pšeničné mouky světlé - změny vlivem lokality a ročníku pěstování pšenice

  • Czech description

    Vliv lokality pěstování potravinářské pšenice v oblasti středních Čech byl sledován na souborech vzorků, odebíraných při dodávce do průmyslového mlýna v létech 2004-2005. Laboratorně vyrobená mouka na mlýně Chopin CD 1 byla hodnocena analytickými a reologickými znaky a pokusným pečením. Také charakteristiky standardně připraveného těsta byly popsány třemi simulovanými fázemi fermentace. Pomocí analýzy rozptylu (Tukeyův test) byl popsán vliv lokality a ročníku pěstování na sledované znaky jakosti mouky,těsta a pečiva. Ze třech sledovaných míst pěstování byla potvrzena oblast, kde bez ohledu na vliv klimatických podmínek ročníku byly hlavní technologické znaky podprůměrné.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Pekař a cukrář

  • ISSN

    1213-2403

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    6

  • Issue of the periodical within the volume

    1

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    14-17

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database