Shelf-life of meat and meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008493" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008493 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Údržnost masa a masných výrobků
Original language description
Přehledový článe: Zdravotní nezávadnost závisí na zamezení kontaminace, odstranění mikrooganismů a vytvoření podmínek nevhodných pro jejich růst. Odstranění mikrooganismů z masných výrobků tepelným zákrokem je třeba hodnotit pomocí pasteračního účinku. Zvýšení jistoty, že nedojde k náhodnému porušení stability masných výrobků se přidávají mléčnany nebo bakteriociny. Přidávané preparáíty (zejména bateriociny je třeba správně deklarovat. Je uveden ekonomický rozbor použití konzervačních aditiv
Czech name
Údržnost masa a masných výrobků
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kvalita potravin
ISSN
1213-6859
e-ISSN
—
Volume of the periodical
3
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
5-7
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—