All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Detection and partial characterization of lactic acid bacteria in eidam cheese.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012760" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012760 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Detekce a částečná charakteristika bakterií mléčného kvašení vyskytujících se v sýrech eidamského typu.

  • Original language description

    Byly zhodnoceny změny v počtech laktokoků, mezofilních a termofilních laktobacilů v průběhu 20 týdnů zrání sýra Eidam při teplotě 12-14oC. Ze 137 kmenů rodu Lactobacillus izolovaných v pozdějších fázích zrání 61 vykazovalo určitou antibakteriální aktivitu vůči Lactobacillus helveticus CH1, 6 antifungální aktivitu vůči Fusarium proliferatum.

  • Czech name

    Detekce a částečná charakteristika bakterií mléčného kvašení vyskytujících se v sýrech eidamského typu.

  • Czech description

    Byly zhodnoceny změny v počtech laktokoků, mezofilních a termofilních laktobacilů v průběhu 20 týdnů zrání sýra Eidam při teplotě 12-14oC. Ze 137 kmenů rodu Lactobacillus izolovaných v pozdějších fázích zrání 61 vykazovalo určitou antibakteriální aktivitu vůči Lactobacillus helveticus CH1, 6 antifungální aktivitu vůči Fusarium proliferatum.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2004

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník přednášek semináře "Mléko a sýry 2004"

  • ISBN

    978-80-86238-42

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    205-210

  • Publisher name

    Česká společnost chemická

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    Jan 1, 2004

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article