How to judge about nutritional value of bread?
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012828" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012828 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jak posoudit mutriční hodnotu chleba a pečiva?
Original language description
Co nám napoví barva střídy chleba a pečiva? Spolehlivé informace o složeníChléb či pečivo?
Czech name
Jak posoudit mutriční hodnotu chleba a pečiva?
Czech description
Co nám napoví barva střídy chleba a pečiva? Spolehlivé informace o složeníChléb či pečivo?
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
59
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
30
Pages from-to
124-125
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—