Lipid oxidation in margarine emulsions
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012833" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012833 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Lipid oxidation in margarine emulsions
Original language description
The influence of different storage atmosphere and of different emulsifier on lipid oxidation in emulsions was observed. Emulsions with argon atmosphere and monostearoylglycerol are oxidatively the most stable while emulsions with emulsifier D were oxidized to the maximum.
Czech name
Oxidace lipidů v margarinových emulzích
Czech description
Byl sledován vliv skladování v různých atmosférách a vliv různých emulgátorů na oxidaci lipidů v emulzích. Emulze skladované v atmosféře argonu v přítomnosti monostearoylglycerolu jsou oxidačně nejstabilnější, zatímco emulze s emulgátorem D se oxidovalymaximálně.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Volume of the periodical
Neuveden
Issue of the periodical within the volume
22
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
140-143
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—