The influence of monoacylglycerol´s emulsifier on lipid oxidation in emulsions
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012927" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012927 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv monoacylglycerolového emulgátoru na oxidaci lipidů v emulzích
Original language description
Byl zkoumán vliv definované atmosféry a vliv monoacylglycerolového emulgátoru na oxidaci lipidů v emulzích. Nejvíce oxidačně stabilní byly emulze s argonovou atmosférou a monostearoylglycerolem, nejméně oxidačně stabilní byly emulze s emulgátorem D a směsí monoacylglycerolů.
Czech name
Vliv monoacylglycerolového emulgátoru na oxidaci lipidů v emulzích
Czech description
Byl zkoumán vliv definované atmosféry a vliv monoacylglycerolového emulgátoru na oxidaci lipidů v emulzích. Nejvíce oxidačně stabilní byly emulze s argonovou atmosférou a monostearoylglycerolem, nejméně oxidačně stabilní byly emulze s emulgátorem D a směsí monoacylglycerolů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XLII. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86238-41-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
8
Pages from-to
124-131
Publisher name
Česká chemická společnost
Place of publication
Praha
Event location
Stachy
Event date
May 12, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—