Identification of coloured products and antioxidants formed in Maillard reaction
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013041" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013041 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Identifikace barevných produktů a antioxidantů vznikajících během Maillardovy reakce
Original language description
Významné barevné reakční produkty a produkty vykazující antioxidační vlastnosti byly studovány v modelech simulujících Maillardovu reakci. Produkty s nejvyšší antioxidační aktivitou byly identifikovány.
Czech name
Identifikace barevných produktů a antioxidantů vznikajících během Maillardovy reakce
Czech description
Významné barevné reakční produkty a produkty vykazující antioxidační vlastnosti byly studovány v modelech simulujících Maillardovu reakci. Produkty s nejvyšší antioxidační aktivitou byly identifikovány.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků XXXV. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-8-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
148-151
Publisher name
VÚPP
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
Jan 1, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—