All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Influence of structural triglyceride composition on physical properties of fat blends

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015567" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015567 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    Influence of structural triglyceride composition on physical properties of fat blends

  • Original language description

    Physical properties of fat blends depend on the symmetry of triglyceride molecule in the case of trisaturated triglycerides LaLaSt and LaStLa and on total concentraton of triglycerides in the fat blend.

  • Czech name

    Vliv složení strukturních triglyceridů na fyzikální vlastnosti tukových násad

  • Czech description

    Fyzikální vlastnosti tukových násad závisí na symetrii triglyceridových molekul v případě trinasycených triglyceridů LaLaSt a LaStLa a na celkové koncentraci triglyceridů v tukové násadě.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2005

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů