Influence of structural triglyceride composition on physical properties of fat blends
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015567" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015567 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Influence of structural triglyceride composition on physical properties of fat blends
Original language description
Physical properties of fat blends depend on the symmetry of triglyceride molecule in the case of trisaturated triglycerides LaLaSt and LaStLa and on total concentraton of triglycerides in the fat blend.
Czech name
Vliv složení strukturních triglyceridů na fyzikální vlastnosti tukových násad
Czech description
Fyzikální vlastnosti tukových násad závisí na symetrii triglyceridových molekul v případě trinasycených triglyceridů LaLaSt a LaStLa a na celkové koncentraci triglyceridů v tukové násadě.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů