Physical and chemical properties of the model fat blends
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015602" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015602 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Physical and chemical properties of the model fat blends
Original language description
Model fat blends with different structured fats concentration were prepared and their physical and chemical properties were studied. Fat blends were made from structured fats prepared by transesterification of fully hydrogenated fats. These fat blends and also structured fats were evaluated with respect to their physical and chemical properties.
Czech name
Fyzikální a chemické vlastnosti modelových tukových násad
Czech description
Modelové tukové násady s různou koncentrací strukturních tuků byly připraveny a jejich fyzikální a chemické vlastnosti byly studovány. Tukové násady byly vyrobeny ze strukturních tuků připravených transesterifikací plně hydrogenovaných tuků. Tyto tukovénásady a také strukturní tuky byly hodnoceny s respektem na jejich fyzikální a chemické vlastnosti.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů