Properties and crystallization of fat blends
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017762" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017762 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Properties and crystallization of fat blends
Original language description
Model fat blends on the base of fully hydrogenated and transesterrified structured fat were prepared. These structured fats did not contain trans fatty acid isomers. Physical and chemical properties were determined in the prepared model fat blends.
Czech name
Vlastnosti a krystalizace tukových násad
Czech description
Byly připraveny modelové tukové násady na bázi plně ztužených a přeesterifikovaných tuků tedy tuků, které neobsahovaly trans izomery mastných kyselin. U těchto tukových násad byly sledovány fyzikální a chemické vlastnosti.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Journal of Food Engineering
ISSN
0260-8774
e-ISSN
—
Volume of the periodical
—
Issue of the periodical within the volume
77
Country of publishing house
BE - BELGIUM
Number of pages
6
Pages from-to
433-438
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—