All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Properties and crystallization of fat blends

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017762" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017762 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    Properties and crystallization of fat blends

  • Original language description

    Model fat blends on the base of fully hydrogenated and transesterrified structured fat were prepared. These structured fats did not contain trans fatty acid isomers. Physical and chemical properties were determined in the prepared model fat blends.

  • Czech name

    Vlastnosti a krystalizace tukových násad

  • Czech description

    Byly připraveny modelové tukové násady na bázi plně ztužených a přeesterifikovaných tuků tedy tuků, které neobsahovaly trans izomery mastných kyselin. U těchto tukových násad byly sledovány fyzikální a chemické vlastnosti.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Journal of Food Engineering

  • ISSN

    0260-8774

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

  • Issue of the periodical within the volume

    77

  • Country of publishing house

    BE - BELGIUM

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    433-438

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database