Physical properties of model fat blends
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017784" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017784 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Physical properties of model fat blends
Original language description
Prepared structured fats were used for the preparation of the model fat blends. The liquid part of fat blends was formed by low erucic rapeseed oil. Fat blends were crystallized under defined conditions in laboratory votator. Prepared structured fat cocsisted of different amount of palmitic, stearic and behenic acid.
Czech name
Fyzikální vlastnosti modelových tukových násad
Czech description
Byly sledovány fyzikální vlastnosti modelových tukových násad, které byly řízeně zchlazeny v laboratorním votátoru, který byl zkonstruován na VSCHT Praha. Tukové násady se lišily v koncentraci strukturního tuku a ve složení mastných kyselin. Použitý strukturní tuk se hlavně lišil v obsahu kyseliny palmitové, stearové, arachové a behenové.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník 17th International Congress of Chemical and Process Engineering
ISBN
80-86059-45-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
10
Pages from-to
—
Publisher name
Czech Society of Chemical Engineering
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Aug 27, 2006
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—