All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Rheological properties of model fat blends

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017785" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017785 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    Rheological properties of model fat blends

  • Original language description

    The rheological properties of prepared model fat blends were measured. These model fat blends were prepared in double jacket vessel. Model fat blends differed in structured fat concentration and in fatty acid composition. Structured fat was prepared by total hydrogenation and random transesterification.

  • Czech name

    Reologické vlastnosti tukových násad

  • Czech description

    Byly sledovány rheologické vlastnosti modelových tukových násad, které byly řízeně zchlazeny v duplikační skleněné nádobě. Tukové násady se lišily v koncentraci strukturního tuku a ve složení mastných kyselin. Použitý strukturní tuk byl připraven cestoutotální katalytické hydrogenace a náhodné transesterifikace.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Full text 4th International Symposium on Food Rheology and Structure

  • ISBN

    3-905609-25-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    2

  • Pages from-to

    633-634

  • Publisher name

    ETH Zurich

  • Place of publication

    Zurich

  • Event location

    Zurich,Švýcarsko

  • Event date

    Feb 19, 2006

  • Type of event by nationality

    WRD - Celosvětová akce

  • UT code for WoS article