Rheological properties of model fat blends
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017785" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017785 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Rheological properties of model fat blends
Original language description
The rheological properties of prepared model fat blends were measured. These model fat blends were prepared in double jacket vessel. Model fat blends differed in structured fat concentration and in fatty acid composition. Structured fat was prepared by total hydrogenation and random transesterification.
Czech name
Reologické vlastnosti tukových násad
Czech description
Byly sledovány rheologické vlastnosti modelových tukových násad, které byly řízeně zchlazeny v duplikační skleněné nádobě. Tukové násady se lišily v koncentraci strukturního tuku a ve složení mastných kyselin. Použitý strukturní tuk byl připraven cestoutotální katalytické hydrogenace a náhodné transesterifikace.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Full text 4th International Symposium on Food Rheology and Structure
ISBN
3-905609-25-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
633-634
Publisher name
ETH Zurich
Place of publication
Zurich
Event location
Zurich,Švýcarsko
Event date
Feb 19, 2006
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—